Slide toggle

Добре дошли!

Всеки ден за мен е предизвикателство. Ще се роди нов продукт, ще излезе изпод ръцете ми, ще му се радвам, ще му направя фоосесия, ще го споделя с приятели.
Желандия се превърна в кътче от живота ми, което ме кара да се чувствам щастлива, да изразявам себе си, да творя. Клиентите ми са невероятни хора, които желаят не просто да закупят продукт, а да усетят обстановката в която се създава, емоцията .

Имате въпроси?

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:30 Кюстендил +359 883696909 jelandya@gmail.com

Кукла 1006″ Малкия принц“

цена 55 лв.

с персонализирано име +6 лв.

Цената включва кукла с дизайнерски дрехи, при желание да притежавате аксесоари към нея, те се заплащат допълнително: чанта 6 лв, шапка 4 лв. сако 12 лв. допълнителен комплект дрехи 15лв,обувки 8 лв./ всички аксесоари са ръчно изработени, от висококачествени материали памук и естествена кожа/

Височина 21см /10 инча/, широчина 13см, дълбочина 4см, тежест 125 гр.

Материали:

Куклата е изработена от 100% памучни платове, пълнеж от силиконов пух, коса от 100%вълна, дрехите са изработени от 90% памук и 10% полиестер. Лицето е рисувано с акрилни бои.

Поддръжка: самата куклата не може да бъде прана в пералня машина / възможно е единствено химическо чистене/дрехите и могат да се перат в машина до 30 градуса.

Когато куклата е с обувки те се изработват от кожа или текстил.

Куклата може да стои изправена и да седи.Дрехите се събличат, обувките се събуват.

Косата внимателно може да бъде оформяна в различни прически.Косата е ръчно боядисана с боя за вълна.

Точните цветове на снимките, могат да бъдат показани различно в зависимост от монитора, който използвате.

Куклата е идеална за подарък както на дете, така и на възрастен човек, тя е ръчно изработена, има колекционерска стойност, прекрасно допълнение в интериора на всяка стая. /Не е препоръчително деца под 3 годишна възраст да играят активно с нея, поради възможност от повреда, за тях тя ще бъде прекрасна украса за детската стая./

Куклите са изработени с много любов и внимание към всеки детайл, това ги прави прекрасен подарък за човек, към който желаете да покажете специално отношение.

Не се колебайте да се свържете с мен за всякакви допълнителни въпроси.Поръчка може да направите чрез формата за запитване на сайта, чрез имейл jelandya@gmail.com или на телефон 0883696909

За повече снимков материал и актуални новини може да последвате страницата ми във фейсбук Желандия персонални подаръци.