Slide toggle

Добре дошли!

Всеки ден за мен е предизвикателство. Ще се роди нов продукт, ще излезе изпод ръцете ми, ще му се радвам, ще му направя фоосесия, ще го споделя с приятели.
Желандия се превърна в кътче от живота ми, което ме кара да се чувствам щастлива, да изразявам себе си, да творя. Клиентите ми са невероятни хора, които желаят не просто да закупят продукт, а да усетят обстановката в която се създава, емоцията .

Имате въпроси?

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:30 Кюстендил +359 883696909 jelandya@gmail.com

Жабка1001

Цена 38 лв
С персонализирано име + 6лв.

Материали: 100% памук, пълнеж от силиконов пух
Размери: височина 62 см, обиколка 15 см.
Тази мека жабка е облечена в дизайнерски дрешки, които лесно се свалят, децата могат да обличат и събличат жабката сами или дори да направи нови дрехи за нея. Тя е направена с висококачествени материали и с най-голямо внимание към детайла. Правя тези текстилни играчки с прецизност и грижа и мога да ви гарантирам, че жабката ще накара детето ви да се усмихва всеки ден. Дизайн и идея „Желандия“.

Играчката е чудесна за подобряване креативността и въображението на децата-две качества, които са толкова важни за развитието.

Грижа: препоръчва се ръчно измиване. Почистете повърхността с мек сапун и вода и я оставете да изсъхне. Може и да бъде прана в пералня машина до 30 градуса, но може леко да се смачка.

Краката и ръцете се движат.

Лицето и детайлите са зашити ръчно.