Slide toggle

Добре дошли!

Всеки ден за мен е предизвикателство. Ще се роди нов продукт, ще излезе изпод ръцете ми, ще му се радвам, ще му направя фоосесия, ще го споделя с приятели.
Желандия се превърна в кътче от живота ми, което ме кара да се чувствам щастлива, да изразявам себе си, да творя. Клиентите ми са невероятни хора, които желаят не просто да закупят продукт, а да усетят обстановката в която се създава, емоцията .

Имате въпроси?

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:30 Кюстендил +359 883696909 jelandya@gmail.com

Нашата история

Нашата история

       Много преди да чуя думата хенд мейд от дете се възхищавах на всичко създадено с любов, сърце и ръце. В моето семейство всички творят…Израсла съм сред парченца  плат и хартия, от които майка ми, която е детска учителка  сътворява чудни изделия. Желанието ми да създавам текстилни нещица може би е наследено и от двамата ми прадядовци, които са били известни за времето си шивачи.

      Всичко започна след като се появи сина ни, тогава  разбрах, че детските аксесоари са ми много интересни. Купих си шевна машина без да мога да правя дори прав шев, но с огромното желание да творя красоти. Една приятелка ме научи да шия и бродирам и от тогава не съм спирала да мечтая.

    Исках и аз да създам нещо красиво. Исках да бъде такова чудото като на онзи „Малък принц” от Екзюпери, който тръгнал да разкрасява най-красивото- звездите. Да създаде живец в тях.

    Цялата тази арт обстановка няма нищо общо с двете ми висши образования и първоначалната визия за живота ми. След като завърших право разбрах, че то е твърде тясна рамка за моята творческа душа.

  Вдъхновение събирам в моя роден дом. Винаги съм смятала, че съм благословена от Бог да живея на това приказно място под полите на Осогово, до шумоляща река, сред овощна градина. Точно на това място се намира и ателието, в което се случват моите вълшебства.

   Желандия се превърна в кътче от живота ми, което ме кара да се чувствам щастлива, да изразявам себе си, да творя. А клиентите ми са невероятни хора, които желаят не просто да притежават мое изделие, а да усетят обстановката в която се създава и емоцията.

   Така се роди Желандия, място от което можете да закупите продукт създаден с любов……

    

 

Продукти