Slide toggle

Добре дошли!

Всеки ден за мен е предизвикателство. Ще се роди нов продукт, ще излезе изпод ръцете ми, ще му се радвам, ще му направя фоосесия, ще го споделя с приятели.
Желандия се превърна в кътче от живота ми, което ме кара да се чувствам щастлива, да изразявам себе си, да творя. Клиентите ми са невероятни хора, които желаят не просто да закупят продукт, а да усетят обстановката в която се създава, емоцията .

Имате въпроси?

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:30 Кюстендил +359 883696909 jelandya@gmail.com

Логото и мисията на Желандия

Кукла

Днес, ще ви разкажа за логото и мисията на Желандия.

Винаги съм смятала,че всяко нещо, до което се докосват децата е важно за бъдещото им развитие,че играчките са ключа към детския свят и времето, прекарано в игра, изгражда връзка, която продължава през целия живот. Това дава на детето усещането, че е специално, ценено и обичано и в същото време помага на родителя да опознае уникалността на своя наследник.

Това беше и желанието ми, да създавам играчки, които да донесат радост на малките слънчица, да им дават спокойствие, любов и приятелство, както и да останат като красив спомен от детството. Това е причината логото да символизира щастието, което носи Желандия на децата по цялата планета! Моите продукти се предлагат на много места по света и зная колко радост грейва в очите на хлапетата, когато играчката прекрачи прага на дома им и заеме важно място в стаята и сърцето на малчугана.Отдавна разбрах, че не искам просто да продавам ръчно изработени кукли ,а да оставям красив отпечатък в детството на децата!❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *